Om sikker tilkobling til trådløse nettverk

Kaspersky VPN-funksjonalitet er ikke tilgjengelig i enkelte regioner.

Offentlige trådløse nettverk kan være underbeskyttede, for eksempel hvis et trådløst nettverk bruker en sårbar krypteringsprotokoll eller et svakt passord. Når du gjennomfører nettkjøp over usikre trådløse nettverk, sendes passordene dine og andre konfidensielle data som ikke kryptert tekst. Hackere kan fange opp de konfidensielle dataene dine, f.eks. bankkortnummeret ditt, og få tilgang til pengene dine.

For å sikre sikkerheten din når du bruker usikre trådløse nettverk, kan du aktivere VPN via en spesielt tilordnet server plassert i regionen du spesifiserer. Trafikk fra nettstedet går først til den tilordnede serveren, før den sendes til enheten via en kryptert sikker tilkobling.

Du må kjøre Kaspersky VPN for å bruke Kaspersky VPN-komponenten. Kaspersky VPN Secure Connection er installert sammen med Kaspersky Small Office Security.

Komponenten Kaspersky VPN gir følgende fordeler:

VPN-tilkobling kan også brukes til andre typer nettverksforbindelser, for eksempel en lokal internettforbindelse eller tilkobling via et USB-modem.

Kaspersky VPN Secure Connection vil som standard ikke aktivere en VPN-tilkobling hvis HTTPS-protokollen brukes til å koble til et nettsted.

Å endre sted når du besøker nettsider til banker, betalingssystemer, bookingnettsteder, sosiale nettverk, chatter og e-postnettsteder kan føre til utløsning av anti-svindelsystemer (systemer beregnet for å analysere online finansielle transaksjoner for tegn på uredelige operasjoner).

Bruk av VPN-tilkobling kan være regulert av lokal lovgivning. Du tillates kun å bruke VPN-tilkobling i henhold til programmets formål, og uten å bryte lokale lover og bestemmelser.